Viatge al Camerun


"Viatge al Camerun" NOVA EXPOSICIÓ 



Inaugurem la temporada amb una exposició molt especial, Viatge al Camerun. És un recull de fotos del viatge que va fer l'associació Dentalcoop durant el mes d'octubre.

Dentalcoop és una associació de voluntaris sense ànim de lucre que agrupa dentistes i diferents professionals relacionats amb l'atenció a la salut dental, que opera principalment al tercer món, tot i que també té centres a Catalunya.


El Dijous 19 vam inaugurar la exposició on vam comptar amb la presència dels membres de la Clínicamias el Dr. Oriol Mias, la Dra. Mariona Sole i la higienista dental Maria Carme Gonzàlez, ells mateixos van fer les fotos durant el seu viatge al sud del Camerun, en un projecte itinerant que va passar per diferents localitats rurals d'aquesta regió.


Van compartir la seva experiència amb els alumnes de l’ESO, ens va explicar les dues setmanes que van ser al Camerun, van treballar en condicions difícils realitzant tractaments d'urgència, extraccions i altres operacions. Finalment van aprofitar per parlar de la importància de tenir cura de les dents i van repartir un raspallet de dents per tots els alumnes.







































Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Pedro Albejano. ALBEKU escultura

Retalls